Haal eruit wat erin zit!

  • Space


Vlisterweg 22
2871 VH Schoonhoven
Tel: 0182 382 761

www.schoonhovenscollege.nl

  • vmbo gl
  • vmbo tl

Schoonhovens College

vmbo gl/tl

Je zoekt een goede school waar je het beste uit jezelf kunt halen. Niet te groot, met een prettige sfeer en goede resultaten. Op het Schoonhovens College gaat dat helemaal lukken! Op onze school is iedereen welkom, ongeacht afkomst, geloof of geaardheid. Wij zijn een toegankelijke school die midden in de samenleving staat en die niemand uitsluit.

Gemengde leerweg (locatie Vlisterweg)

De schakel vmbo-kader/gemengd is bedoeld voor leerlingen die het vmbo-kader zeker aankunnen en ook nog wat extra’s erbij kunnen hebben. Deze klas is een goede voorbereiding op de gemengde leerweg die start in leerjaar 3. In de derde klas volg je dan minimaal vijf vakken op tl-niveau en een beroepsgericht vak.
Wij bieden vmbo-gl aan op onze locatie Vlisterweg. Voor meer informatie over de locatie Vlisterweg verwijzen we dan ook naar onze pagina’s over de basisberoeps- en kaderberoepsgerichte leerweg.

MAVO (theoretische leerweg, locatie Albert Plesmanstraat) 

Op onze locatie Albert Plesmanstraat bieden we de mavo aan en dat is de theoretische leerweg van het vmbo. Je werkt dan meer uit boeken dan in de praktijk en wordt in onze combinatieklas mavo/havo uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. 

Meer weten? Ga naar www.schoonhovenscollege.nl

Openheid, kwaliteit, nieuwsgierigheid en veiligheid.

Agenda

Informatieavond voor ouders

Donderdag 18 november 2021, 17.00 - 22.00 uur

Informatieavond voor ouders

Open huis voor ouders en leerlingen

Zaterdag 15 januari 2022, 10.00 - 12.00 uur

Open huis voor ouders en leerlingen

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.