Jouw school jouw toekomst jouw wereld

  • Space


CSG De Goudse Waarden
Heemskerkstraat 105
2805 SN Gouda
Tel. (0182) 573 000

www.degoudsewaarden.nl

  • mavo
  • havo
  • atheneum
  • gymnasium
  • tto

De Goudse Waarden
havo/vwo/gymnasium/TTO

Bij De Goudse Waarden is iedereen welkom. Jij hoort erbij, je telt mee en je mag jezelf zijn.
Je kunt bij ons heel veel kanten op en we bieden alle niveaus op het gebied van onderwijs:
praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo, atheneum, gymnasium en tweetalig onderwijs (TTO).

Jouw school

De Goudse Waarden is een open christelijke school. Iedereen is anders en dat vinden we juist leuk. We leren elke dag van elkaar en hebben veel aandacht voor een fijne sfeer in de school. We gaan met elkaar in gesprek en leren hoe andere leerlingen hetzelfde of juist heel anders denken.

Jouw toekomst

Je leert ook jouw eigen keuzes maken. Het gaat om jouw toekomst. Soms kun je uit richtingen kiezen, soms uit lessen of projecten. Je mentor leert jou hoe je dit aanpakt. Je leert ook plannen, organiseren, presenteren, samenwerken en nog veel meer. Dat is soms best moeilijk, maar fouten maken mag. Daar leer je juist van.

Jouw wereld

Leren doe je op verschillende manieren, ook buiten jouw eigen schoolgebouw. We nemen je mee naar bedrijven of bijzondere plekken in Gouda. Je gaat op stage, je doet onderzoek en helpt mee bij het bedenken van oplossingen voor problemen in Gouda. Zo leer je je kennis in het echt toe te passen.

Een niveau dat bij jou past

In groep 8 krijg je een schooladvies. Op basis van dat advies word je ingedeeld in een van onze brugklassen. In jouw eerste jaar ga je ontdekken welk niveau echt bij jou past. Samen kiezen we de juiste route, die precies genoeg uitdaging biedt. Als blijkt dat een ander niveau beter bij jou past, dan is overstappen altijd mogelijk. Dat gaat bij ons heel makkelijk, omdat we alle niveaus in huis hebben.
In het eerste jaar start je op locatie Calslaan/Heemskerkstraat met een mavo/havo-, een havo/vwo- of een atheneum/gymnasium-brugklas.

Meer weten? Ga naar www.degoudsewaarden.nl

BIJ ONS KRIJG JE ALLE RUIMTE OM AAN DE SLAG TE GAAN MET JOUW TALENT!

Agenda

Open avond voor leerlingen groep 7 en 8

Vrijdag 5 november 2021, 18.30 - 20.30 uur

Open avond voor leerlingen groep 7 en 8 en hun ouders

Open avond voor leerlingen groep 7 en 8

Vrijdag 21 januari 2022, 18.30 - 20.30 uur

Open avond voor leerlingen groep 7 en 8 en hun ouders

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.